Αναφορά των αιτημάτων των αλιέων Καλύμνου στον Υπ. Αγροτ. Ανάπτυξης

Την επιστολή της Ένωσης Αλιέων Μέσης και Παράκτιας Αλιείας «Ποσειδών» απέστειλε με κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευ. Αποστόλου, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός.

Στην Αναφορά, ο Δημήτρης Κρεμαστινός ζητά να ενημερώσει ο Υπουργός τη βουλή των Ελλήνων για το τι προτίθεται να πράξει σχετικά με τα αιτήματα των αλιέων οι οποίοι δηλώνουν ότι οι συνθήκες άσκησης του επαγγέλματός τους είναι τόσο ασφυκτικές που τους ωθούν σε μετανάστευση.

 

Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς, είναι το εξής:

 

Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός

Βουλευτής Δωδεκανήσου

Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ

Αθήνα, 13.01.2016

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελο Αποστόλου

Θέμα: « Προτάσεις της Ένωσης Αλιέων Μέσης και Παράκτιας Αλιείας Καλύμνου «Ποσειδών» »

 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

 

Σας επισυνάπτω επιστολή της Ένωσης Αλιέων Μέσης και Παράκτιας Αλιείας Καλύμνου «Ποσειδών», με την οποία οι αλιείς αιτούνται μεταβολές στις ισχύουσες χωρικές και χρονικές συνθήκες καθώς και αποσαφήνιση των όρων εργασίας τους. Οι αλιείς αναπτύσσουν τις συνθήκες που τους οδηγούν σε οικονομικό αδιέξοδο, δείχνοντάς τους το δρόμο της μετανάστευσης από τα ήδη πολύπαθα νησιά της παραμεθορίου και αναφέρουν ότι αν και είχαν ζητήσει κατά τη θητεία της προηγούμενης Κυβέρνησης συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου η οποία ουδέποτε πραγματοποιήθηκε.

Παρακαλώ να ενημερώσετε τη Βουλή για το τι προτίθεται να πράξει η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με τα αναφερόμενα αιτήματα.

Ο βουλευτής

Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!