Ο Χ. Κόκκινος σε εκδηλώσεις που στηρίζουν κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και συλλογικές διαδικασίες

O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις που έλαβε, παρέστη σε εκδηλώσεις συλλόγων και σωματείων που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Συγκεκριμένα παρέστη σε εκδηλώσεις: του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, του Παγκωακού Συλλόγου Ρόδου και του Φιλόπτωχου Ταμείου Δωδεκανήσου παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ρόδου κκ. Κυρίλλου.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις, εκτός από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιούνται τιμητικές διακρίσεις για τη μαθητιώσα νεολαία μας, και παρουσιάζονται και αναβιώνουν τα τοπικά ήθη και έθιμα.

Ο κ. Χ. Κόκκινος στο χαιρετισμό του απεύθυνε τις ευχές του για το νέο έτος και τα συγχαρητήριά του για τις διακρίσεις της νεολαίας μας στην προσπάθειά της να κατακτήσει τη γνώση. Επίσης αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα σωματεία μας, αφού διατηρούν ζωντανά τα ήθη και τις παραδόσεις που κράτησαν όρθιο τον Ελληνισμό στο πέρασμα του χρόνου. Επίσης είναι σημαντικό ότι όλοι αγκαλιάζουν τις συλλογικές διαδικασίες που συνδέουν το χθες με το σήμερα.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον κοινωνικό ρόλο των εκδηλώσεων, αφού δίνουν τη δυνατότητα να έρθουμε σ’ επαφή και να συνεργαστούμε αλλά συγχρόνως να στηριχθούν και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!