ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Διπλή εξεταστική για τους φοιτητές επί πτυχίω. Έστω και αργά η κυβέρνηση έπραξε το αυτονόητο»

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως είχε ζητήσει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με Ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή και με παρεμβάσεις του στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, οι επί πτυχίω φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν και στις δύο εξεταστικές περιόδους του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν, ανεξαρτήτως αν αυτά διδάσκονται στο θερινό ή χειμερινό εξάμηνο.

Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν ταχύτερα τις σπουδές τους, κάτι που αποτελούσε επιθυμία και των ίδιων αλλά και των οικογενειών τους, που επιβαρύνονταν οικονομικά.

Η σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου υπογράφηκε από τον Υπουργό Παιδείας και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

Ο κ. Μάνος Κόνσολας, που είχε αναδείξει το ζήτημα διεκδικώντας την επίλυσή του με τον τρόπο που είχε επιλυθεί και από την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά, δήλωσε:

«Έστω και αργά, η κυβέρνηση έπραξε το αυτονόητο που εμείς επισημαίναμε από την πρώτη στιγμή.

Η συγκεκριμένη ρύθμιση στοχεύει στο να δώσει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες φοιτητές να ολοκληρώσουν πιο γρήγορα τις σπουδές τους, αλλά και να στηρίξει τις οικογένειές τους, που επιβαρύνονταν οικονομικά από την παράταση του χρόνου αποπεράτωσης των σπουδών».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!