Λεβέντης:Το ΠΑΣΟΚ κάνει άνοιγμα στον κεντροαριστερό χώρο, αλλά τον χώρο του Κέντρου τον εκφράζουμε εμείς

«Η κυρία Γεννηματά σχεδόν φοβισμένη και γνωρίζοντας την απροθυμία των πολιτών να στηρίξουν τα ερείπια του παλαιού ΠΑΣΟΚ επιζητά ευρύτερο άνοιγμα στον κεντροαριστερό χώρο», αναφέρει ο Βασίλης Λεβέντης και θυμίζει ότι η Ενωση Κεντρώων είναι το μόνο κόμμα που πιστεύει ακράδαντα στις αρχές του κέντρου.

Αυτό που καταδικάζει η Ένωση Κεντρώων, τονίζεται σε ανακοίνωση, είναι ότι όλοι προσπαθούν να εντάξουν τη λέξη "κέντρο" στις ιδεολογίες τους ασχέτως αν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν τη χώρα σε αυτή τη δυσμενή οικονομική κατάσταση.

«Εμείς θα θυμίσουμε σε όλους εκείνους που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν επικοινωνιακά τους πολίτες ότι το μόνο κόμμα εντός και εκτός του κοινοβουλίου που πιστεύει ακράδαντα στις αρχές του κέντρου είναι η Ένωση Κεντρώων και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τις προτάσεις οικιοθελούς λιτότητας που καταθέτουμε και όχι από την τυφλή υπεράσπιση των καταστροφικών μνημονίων αλλά και από την μακροχρόνια πίστη μας επί 30 χρόνια στην ιδεολογία αυτή όταν οι άλλοι μετείχαν στο γλέντι της εξουσίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!