Έμμεση προτροπή παραίτησης από Θεοχάρη σε Θεοδωράκη

Πολιτικές εξελίξεις θα πρέπει να αναμένουμε το επόμενο χρονικό διάστημα και στοΠοτάμι καθώς το πολιτικό σκηνικό παραμένει ρευστό μερικές ημέρες μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Θέμα με τον επικεφαλής του κόμματος της Σεβαστουπόλεως θέτει εμμέσως ο Χάρης Θεοχάρης.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, σε συνέντευξη που παραχωρεί στην «Κυριακάτικη Καθημερινή» θέτει εμμέσως θέμα παραίτησης του Σταύρου Θεοδωράκη εντάσσοντας την κίνηση αυτή στην «προσπάθεια διεύρυνσης» που οφείλει να κάνει το κόμμα του.

Η παρέμβαση του Χ. Θεοχάρη έρχεται λίγες ημέρες μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ. και την ώρα που η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, απευθύνει προσκλητήριο για διεύρυνσης της κεντρο-αριστεράς.

Ο Χάρης Θεοχάρης, αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του, στην «Καθημερινή»: «Ο κ. Θεοδωράκης πρέπει εδώ και τώρα να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια διεύρυνσης και ενοποίησης του χώρου που αποκαλούμε ριζοσπαστικό κέντρο. Καιίσως χρειαστεί να προσφέρει με γενναιότητα ακόμη και το ίδιο του το είναι χάριν της ιδέας αυτής».

Στην ερώτηση αν ζητά την οικειοθελή αποχώρηση του κ. Θεοδωράκη ή ακόμη και τηναυτοδιάλυση του Ποταμιού απαντά ότι «το ζήτημα της διαδοχής του κ. Θεοδωράκη είναι θέμα που μόνο ο ίδιος μπορεί να δρομολογήσει, όταν και αν το θεωρήσει ώριμο».

Ο βουλευτής του Ποταμιού, αφήνει να εννοηθεί ότι εάν το Ποτάμι δεν αναλάβει μια τέτοια πρωτοβουλία, δεν θα έχει τύχη να μπει στη Βουλή, στις επόμενες εκλογές.

Τέλος, αναφερόμενος στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ν.Δ., σημείωσε ότι η νίκη του φέρνει ιδεολογικά το Ποτάμι εγγύτερα στη Ν.Δ. καθώς ο νέος αρχηγός του κόμματος έχει ένα πιο κεντρώο προφίλ, ωστόσο επισημαίνει πως ο κ. Μητσοτάκης έχει δρόμο να διανύσει μέχρι να αποδείξει ότι μπορεί να συγκρουστεί με το κόμμα του και τις ακραίες φωνές του.

πηγή: efsyn.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!