Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! Τι θα κάνει για να παραμείνει στην εξουσία

Σε αναζήτηση αποτελεσματικών τρόπων για να ανακόψει την ανοδική πορεία της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται πλέον το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η κυβέρνηση δεν θα περιοριστεί στην κλασική πολιτική σύγκρουση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά θα επιστρατεύσει και την αλλαγή των δεδομένων στο πολιτικό σκηνικό. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι επιτελείς του Αλέξη Τσίπρα ετοιμάζουν κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα στις εκλογές και μείωση του ορίου εισόδου στη Βουλή από το 3% στο 2% κινήσεις που αλλάζουν άρδην τους κανόνες και τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης. Μάλιστα, στο κυβερνητικό επιτελείο επικρατεί η εκτίμηση ότι με την αλλαγή του εκλογικού νόμου μπορούν να πετύχουν συνεργασίες και να αναδείξουν ότι η ΝΔ είναι πολιτικά απομονωμένη. Εξάλλου, ο πρωθυπουργός έθεσε το θέμα στη συνάντηση που είχε με το γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Μάλιστα, στον Περισσό είναι δύσκολο να αρνηθούν θετική ψήφο στην απλή αναλογική. Το ίδιο φαίνεται πως λένε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για τον εκλογικό νόμο δεν θα καθυστερήσει να εκδηλωθεί αν και ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε οτι θα υλοποιούταν μετά την πρώτη αξιολόγηση από τους δανειστές.

Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος η κίνηση αυτή να φουντώσει την εκλογολογία τροφοδοτώντας νέες τάσεις αστάθειας και αβεβαιότητας στη χώρα. Σε αυτή την περίπτωση, το πολιτικό ρίσκο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλο, καθώς μπορεί να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά στην οικονομία και θα θεωρηθεί ο ίδιος υπεύθυνος.

πηγή: http://www.crashonline.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!