Διαγωνισμός από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την βελτίωση της περιφερειακής οδού Ολύμπου Καρπάθου προς σχολεία

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Βελτίωση Περιφερειακής Οδού Ολύμπου Καρπάθου προς σχολεία», με συνολικό προϋπολογισμό 100.000,00 ευρώ(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Το έργο αφορά σε  εργασίες συντήρησης της Περιφερειακής Οδού Ολύμπου. Στη συμβολή της περιφερειακής οδού με την επαρχιακή οδό Όλυμπος -Διαφάνι, θα διαπλατυνθεί η διασταύρωση ώστε να είναι δυνατή η είσοδος προς την περιφερειακή οδό, επιβατικών οχημάτων με κατεύθυνση από την Όλυμπο προς το Διαφάνι.

Θα κατασκευαστούν τοίχοι αντιστήριξης, οδοστρωσία και  τάπητας κυκλοφορίας και θα γίνει επένδυση της τάφρου.  Προβλέπεται επίσης οριζόντια (διαγραμμίσεις) και κατακόρυφη (πινακίδες) σήμανση της οδού.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 9/2/2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πμ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού σε ψηφιακή μορφή , τα σχετικά έγγραφα και περισσότερες πληροφορίες από την έδρα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, Πλατεία Ελευθερίας στη Ρόδο, μέχρι τις 4/2/2016, ημέρα Πέμπτη. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!