Λ. Αυγενάκης: "Μέσα στο 2016 η Ελλάδα θα έχει τον επόμενο Κρητικό Πρωθυπουργό"

Σε ευχάριστο κλίμα και με αισιοδοξία έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα συνεργάτες και φίλοι του αν. Γραμματέα της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, στο πολιτικό του γραφείο στο Ηράκλειο, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά και επιτυχίες.

Ο Βουλευτής Ηρακλείου από πλευράς είπε: «Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη! Ευχές πολλές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες που τόσα χρόνια μαζί έχουμε ζήσει συγκινήσεις, αγωνίες και άλλοτε ευχάριστες στιγμές. Προχωράμε μαζί στα νέα μονοπάτια και να κάνω και μια πρόβλεψη: μέσα στο 2016 η Ελλάδα θα έχει τον επόμενο Κρητικό Πρωθυπουργό.»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!