Να οργανωθούν από την Π.Ν.Αι. επιπλέον δράσεις τουριστικής προβολής για τα νησιά που αντιμετώπισαν το προσφυγικό - παράτυπη μετανάστευση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Να οργανωθούν από την Π.Ν.Αι. επιπλέον δράσεις τουριστικής προβολής για τα νησιά που αντιμετώπισαν το προσφυγικό - παράτυπη μετανάστευση.

       Ρόδος, 19/1/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

●       Να οργανωθούν από την Π.Ν.Αι. επιπλέον δράσεις τουριστικής προβολής για τα νησιά που αντιμετώπισαν το προσφυγικό - παράτυπη μετανάστευση

●       Προνομιακός χώρος για το τουριστικό μας προϊόν η Ρωσία - να επενδύσουμε σε καινοτόμες δράσεις

●       Τοποθέτηση του Χ. Κόκκινου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου για τις «δράσεις τουριστικής προβολής της Π.Ν.Αι. για το 2016»

O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος συμμετείχε στην 1η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο στις 18.1.2016 και τοποθετούμενος στο θέμα «Προγραμματισμός Δράσεων Τουριστικής Προβολής», επισήμανε τα εξής: «Το 2016 είναι μια χρονιά που αναμένεται να είναι θετική για τον τουρισμό στη χώρα μας. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει πλέον την εμπειρία για τις δράσεις τουριστικής προβολής. Η προσπάθεια που ξεκίνησε -για πρώτη φορά- από τα τέλη του 2004 και σε συνδυασμό με τις προσδοκίες των πολιτών που επιθυμούν να υπάρχουν αποτελεσματικές ενέργειες τουριστικής προβολής, μας επιβάλλει να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Θυμίζω ότι πάνω από το 80% των κατοίκων της περιοχής μας έχει έμμεση ή άμεση σχέση με τον τουρισμό. Ο τουρισμός φέρνει θέσεις εργασίας και χτυπά την ανεργία, ο τουρισμός στηρίζει τις μεγάλες αλλά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ο τουρισμός ενισχύει το Α.Ε.Π. της περιοχής μας και της χώρας μας. Είναι σημαντικό να υπάρχει σε τακτά χρονικά διαστήματα αξιολόγηση και εκτίμηση της αποτελεσματικότητας των δράσεων της τουριστικής προβολής. Να δημιουργηθεί ομάδα διαχείρισης κρίσεων και έκτακτων καταστάσεων και να υπάρξουν ειδικές δράσεις στήριξης νησιών που αντιμετώπισαν έντονα το προσφυγικό και την παράτυπη μετανάστευση (π.χ. Κως, Λέρος κ.λπ.).

Η τουριστική προβολή δεν είναι κάτι το στατικό. Απαιτείται ευελιξία και στόχευση, θυμίζοντας ότι οι ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ της ανταγωνίστριας τουριστικά Τουρκίας με τη Ρωσία, μας ευνοούν. Είναι σημαντικό να εμπνέουμε αίσθημα ασφάλειας στους επισκέπτες μας και να επικεντρώσουμε στην ομόδοξη χώρα της Ρωσίας επιπλέον δράσεις τουριστικής προβολής γιατί μπορούμε να αντλήσουμε μεγάλο μέρος Ρώσων επισκεπτών.

Η επένδυση στην καινοτομία και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών επιβάλλονται να προστεθούν στις παραδοσιακές δράσεις που εφαρμόζουμε.

Τα εργαλεία της τουριστικής προβολής να είναι σύγχρονα και να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Η βαριά μας βιομηχανία είναι ο τουρισμός. Τον στηρίζουμε, με συνεργασία, με θετική προοπτική και αποτελεσματική προσπάθεια.

Mε εκτίμηση,
  Χαράλαμπος Κόκκινος
Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!