Συνάντηση Τομεάρχη Ναυτιλίας ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού με την ΠΟΕΠΛΣ

Συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ) για σημαντικά ζητήματα που ενδιαφέρουν το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος πραγματοποίησαν ο Τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός και ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος

Τι συζήτησε η ΠΟΕΠΛΣ με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση στη Βουλή πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14/1, μεταξύ μελών προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ και με τον τομεάρχη Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτή Δωδεκανήσων κ. Ηλία Καματερό και του βουλευτή Κυκλάδων κ. Νίκο Συρμαλένιο.Στη συνάντηση τα μέλη του προεδρείου της Ομοσπονδίας ενημέρωσαν τους βουλευτές για όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής και ιδιαίτερα για:

α) την αύξηση των οργανικών θέσεων
β) την αλλαγή του Λιμενικού Καλλικράτη
γ) τις χιλιάδες προσλήψεις που πρέπει να γίνουν τόσο άμεσα, όσο και σε βάθος πενταετίας.
δ) την έντονη ανησυχία μας για το υπό ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο.«Ιδιαίτερα η ανάγκη ενίσχυσης με ικανοποιητικό αριθμού στελεχών του Σώματος είναι επιτακτική, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που το πρόβλημα της εισροής προσφύγων και μεταναστών έχει αναδειχθεί σε μείζον πανευρωπαϊκό πρόβλημα», τονίστηκε από την πλευρά της ΠΟΕΠΛΣ.Ο τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλίας Καματερός και ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Νίκος Συρμαλένιος άκουσαν με θετικό πνεύμα τις θέσεις της Ομοσπονδίας και δεσμεύτηκαν να προωθήσουν αρμοδίως τα θέματα προκειμένου να υπάρξει θετική έκβαση.«Η Ομοσπονδία μας ως θεσμικός εκπρόσωπος των στελεχών όλων των βαθμίδων θα συνεχίσει τις επαφές της με όλους τους πολιτικούς φορείς προκειμένου να αναδείξει όλα τα θέματα που απασχολούν τα στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, και τα οποία δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους με αποτέλεσμα η χώρα μας να σχολιάζεται θετικότατα από όλη την Διεθνή κοινότητα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!