ΣΥΡΙΖΑ: «Τι χρώμα είναι τελικά το κομματικό κράτος;»

Μετά το όργιο αναπαραγωγής και διασποράς ψευδών ειδήσεων και παραπληροφόρησης από την τελευταία ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου ενημερώνει τους συμπολίτες – μέλη της Περιφερειακής Οργάνωσης ΝΔ πως στη χώρα μας διορισμοί στο Δημόσιο γίνονται μόνο μέσω ΑΣΕΠ. 

Ενημερωτικά, έχει ενδιαφέρον να υπενθυμίσουμε πως οι τελευταίοι δημόσιοι υπάλληλοι που διορίστηκαν «πλαγίως» ήταν αυτοί της ΑΓΡΟΓΗ το 2009 από τον απίθανο Υπουργό της ΝΔ κ. Χατζηγάκη, οι οποίοι και ορθώς απολύθηκαν λόγω πρόσληψης με παράνομες διαδικασίες το 2011. Περιέργως, όλοι οι τότε προσληφθέντες ήταν από τον τόπο καταγωγής και εκλογής του. Ο ίδιος Υπουργός μοίραζε στην ίδια θητεία του, παρανόμως όπως αποδείχτηκε από την ΕΕ, δισεκατομμύρια ευρώ σε επιδοτήσεις χωρίς προϋποθέσεις και αντικείμενο στους αγρότες και ειδικά σε αυτούς της εκλόγιμης περιφέρειάς του. Αλλά δεν ήταν «σόι του»…

Επιπλέον, επί κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου, οι μετακλητοί υπάλληλοι των Υπουργείων τριπλασιάστηκαν σε αριθμό, ενώ οι κάθε λογής σύμβουλοι και συμβουλευτικές εταιρίες είχαν δημιουργήσει το αδιαχώρητο στα Υπουργεία. Ο σημερινός Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ως Υπουργός είχε 51 (!) μετακλητούς υπαλλήλους και πολλαπλάσιους συμβούλους μέσω των εταιριών που προσλάμβανε για λογαριασμό του Υπουργείου! Αλλά δεν ήταν «φαμίλια του»…

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη της θητεία, μείωσε με νόμο κατά 60% τον αριθμό μετακλητών υπαλλήλων, ο ρόλος των οποίων είναι η παραγωγή και υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής, απαραίτητος σε κάθε κυβέρνηση, και όχι η «τακτοποίηση δικών μας παιδιών».

Κάθε μετακλητός υπάλληλος ή σύμβουλος Υπουργού, Βουλευτή κλπ από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλεγεί με βάση τις ικανότητες και το πολιτικό έργο που μπορεί να παράγει, καθώς ο καθένας έχει τη δική του πολιτική και επαγγελματική πορεία. Δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποιον αποκλειστικά με βάση το βαθμό συγγένειας αγνοώντας τους υπόλοιπους παράγοντες. Σε αυτή την περίπτωση ο νυν Πρόεδρος της ΝΔ, η αδελφή του και οι μισοί βουλευτές της ΝΔ δεν θα έπρεπε να ασχοληθούν με την πολιτική καθώς συγγενείς τους έχουν πρότερη πολιτική σταδιοδρομία (τα περίφημα τζάκια).

Ας μην ξεχνάμε το στόμφο και την περηφάνια της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για τον τότε σύμβουλο κ. Παπασταύρου, τον οποίο υπερασπιζόμενος ο ίδιος ο κ. Σαμαράς εξέφρασε το αλησμόνητο «Μακάρι να είχα 10 Παπασταύρου για συμβούλους», στον οποίο πρόσφατα βεβαιώθηκε πρόστιμο 3,3 εκ. €  μετά από φορολογικό έλεγχο (λίστα Λαγκάρντ) για φοροδιαφυγή. Αντίθετα, δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο για κανένα μετακλητό υπάλληλο ή σύμβουλο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δίνει καθημερινά αγώνα ενάντια στο πελατειακό κράτος, τη διαφθορά και τη διαπλοκή, και τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Ο έλεγχος της λίστας Λαγκάρντ ολοκληρώνεται, από τη νέα λίστα Ρηνανίας-Βεστφαλίας ήδη έχουν ελεγχθεί οι πρώτοι 50, και όλα πλέον γίνονται με διαφάνεια και στο φως.

Πείτε την αλήθεια στον ελληνικό λαό εκπρόσωποι του σάπιου πολιτικού συστήματος: Φωνάζετε καθώς κάποιος επιτέλους έβαλε φρένο στο φαγοπότι των τελευταίων 40 χρόνων και δεν αντέχετε την κοινωνική δικαιοσύνη και τη διαφάνεια. 

Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, που καθημερινά αναπαράγουν διαστρεβλωμένα τις ειδήσεις περί διορισμών ημετέρων, έκαναν ένα αφιέρωμα στην ανάλογη σύνθεση των προηγούμενων κυβερνήσεων…

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!