Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α.) έκοψε την πίτα της

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α.) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο δημαρχείο Χολαργού-Παπάγου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά από τα ιδρυτικά μέλη της ΕΝΑ. 

Ανάμεσά τους ήταν ο Νεκτάριος Καλαντζής, δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης, η Άννα Μαρία Τσικρικώνη, αντιδήμαρχος Χολαργού Παπάγου, η Έλενα Βάκα, δημοτική σύμβουλος Χαλκιδέων, ο Δημήτρης Μιχαλέλης, δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης, ο Ιορδάνης Μπάντης, αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου, η Μαρία Λοτσάρη, δημοτική σύμβουλος Χαλανδρίου, ο Μανώλης Μάκαρης, δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας και επικεφαλής της αντιπολίτευσης, η Μαρία Κουρή, δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης, ο Θανάσης Βλαχοπιώτης, δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου, η Αναστασία Παππά, δημοτική σύμβουλος Μαραθώνα και η Γεωργία Μπούκα, δημοτική σύμβουλος Κέρκυρας, όπου ήταν και η τυχερή, αφού της έπεσε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι στόχοι και οι πρώτες κινήσεις της ΕΝΑ για το επόμενο διάστημα και καθορίστηκαν οι στρατηγικές της, αφού να υπενθυμίσουμε ότι μόλις τον προηγούμενο μήνα υπογράφηκε η ιδρυτική διακήρυξή της, με υπογραφές 30 νέων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων από κάθε γωνιά της χώρας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!