Ν. Ανδρουλάκης: Η απραξία των Ευρωπαίων Ηγετών υπονομεύει το προσφυγικό - Τοποθέτηση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

"Η απραξία των Ευρωπαίων Ηγετών υπονομεύει το προσφυγικό" δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μετά την ενημέρωση που έκανε η Ύπατη Εκπρόσωπος και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Μογκερίνι.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της τοποθέτησης του κ. Ανδρουλάκη: Το δράμα του Συριακού λαού συνεχίζεται με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια εσωτερικούς και εξωτερικούς πρόσφυγες. Χαραμάδα ελπίδας άνοιξε μετά τις συναντήσεις της Βιέννης, όπου καταλήξαμε, με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων, σε μία καθαρή διαδικασία επίλυσης. Όμως, παρά την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, μόλις το προηγούμενο σαββατοκύριακο είχαμε 5 νεκρούς από ασιτία στην πόλη Μανταγια, ενώ το Daesh δολοφόνησε 135 αμάχους και απήγαγε άλλους 400. Πρέπει να αναλάβουμε έναν πιο ενεργό ρόλο για τη συνεπή εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος για μία ενιαία και ειρηνική Συρία μακριά από τα επικίνδυνα γεω-στρατηγικά σενάρια που επιβουλεύονται χώρες της περιοχής. Τέλος, θέλω να αναφερθώ στο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης. Είναι προφανές ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει αποκλιμάκωση, χωρίς ομαλοποίηση στην Συρία. Είναι επίσης απαραίτητο, οι Ευρωπαίοι Ηγέτες να εφαρμόσουν τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί, ιδιαίτερα αυτή της μετεγκατάστασης και όχι, μετά από κάθε Σύνοδο, γυρνώντας στις χώρες τους, να τις υπονομεύουν με την απραξία τους. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!