Χ. Κόκκινος: Να δοθούν κίνητρα και ανάπτυξη στον αγροτικό κόσμο - Η κυβέρνηση να μην τους θέσει σε διωγμό

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών στο νησί της Ρόδου που έφτασαν με τα τρακτέρ στην Πλατεία Δημαρχείου, συμμετείχε σήμερα 20.1.2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

Στη συνομιλία του με τους συγκεντρωμένους αγρότες εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα αιτήματά τους, λέγοντάς τους ότι οι κυβερνητικές προθέσεις -εφόσον μετατραπούν σε πράξη- θα οδηγήσουν σε αφανισμό τον αγροτικό κόσμο που αποτελεί παραδοσιακά τη ραχοκοκαλιά της εθνικής μας οικονομίας. Η δυσβάσταχτη φορολογία που θα επιβληθεί, η έλλειψη κινήτρων για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, η απουσία νησιωτικών πολιτικών που επιβαρύνει το κόστος μεταφοράς λιπασμάτων και πρώτων υλών για τους αγρότες στα νησιά μας, ο συγκεντρωτισμός που επιδεικνύει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με την καθυστέρηση εφαρμογής και αξιοποίησης του νέου Ε.Σ.Π.Α. (2014 - 2020) αποτελούν τροχοπέδη για τον αγροτικό κόσμο της χώρας μας. Η κυβέρνηση οφείλει να ακούσει τις κραυγές αγωνίας και τις δίκαιες διαμαρτυρίες των αγροτών. Να δώσει κίνητρα και να μη θέσει σε διωγμό τους ανθρώπους της καθημερινής προσπάθειας και του μόχθου που κρατάνε επί χρόνια όρθια την Ελλάδα και δίνουν ζωή στην ελληνική ύπαιθρο. Οι αγρότες είναι κομμάτι του λαού μας που έχει πληγεί έντονα από τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια. Δεν αντέχουν άλλο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!