Πάνω από 500.000 ευρώ η εξοικονόμηση χρημάτων από τον έλεγχο των οχημάτων του Δήμου Ρόδου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

ΘΕΜΑ: Πάνω από 500.000 ευρώ η εξοικονόμηση χρημάτων από τον έλεγχο των οχημάτων του Δήμου και την μηχανοργάνωση. Παρατείνονται οι συμβάσεις των εργαζομένων καθαριότητας μέχρι 31-12-2016.

Τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Καθαριότητας  και της Διεύθυνσης Τροχαίου Υλικού επισκέφτηκε ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Μιχάλη Παλαιολόγου και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο υπεύθυνο για τη Διεύθυνση Τροχαίου Υλικού κ. Μιχάλη Σταυρή.

Ο δήμαρχος είχε συνάντηση με το σύνολο  (40 άτομα) των συμβασιούχων που είχαν προσληφθεί το 2015 με 8μηνη σύμβαση για την καθαριότητα και το περιβάλλον.

Ο κ. Χατζηδιάκος ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι με δεδομένη την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση για την παράταση της σύμβασης εργασίας των εργαζομένων στην καθαριότητα μέχρι 31-12-2016 θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την αναμόρφωση του προϋπολογισμού ώστε να  καλυφθούν οι μισθοδοσίες παρότι δεν έχουν αυξηθεί τα ανταποδοτικά τέλη.

Επιπλέον ζήτησε από τους εργαζόμενους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγωνισμού για την ανάθεση μέρους της καθαριότητας σε ιδιωτική εταιρεία και ακολούθως ο Δήμος θα συνεχίσει να τους απασχολεί στον τομέα του περιβάλλοντος και πρασίνου, στα πάρκα της πόλης και των χωριών.

Ακολούθως ο δήμαρχος συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στα τμήματα: μηχανουργείου, των καυσίμων, την αποθήκη υλικού και της κατασκευής στύλων φωτισμού και πάγκων.

Ο κ. Χατζηδιάκος, συνεχάρη τόσο τους συναδέλφους του αιρετούς όσο και τους εργαζόμενους διότι μέσα στο 2015 κατάφεραν  να μηχανοργανώσουν την αποθήκη των καυσίμων και να δρομολογήσουν την επισκευή μηχανημάτων, εξοικονομώντας στο Δήμο πάνω από 500.000 ευρώ, αλλά κυρίως διότι αντιμετώπισαν ένα χρονίζον πρόβλημα με τη μηχανοργάνωση και τον πλήρη έλεγχο της κίνησης των οχημάτων του Δήμου. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!