Δήλωση στήριξης του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, στον αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων

Δήλωση στήριξης του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, στον αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό

«Εκφράζω την πλήρη στήριξή μου στον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Νοτίου Αιγαίου, ενάντια στο νέο φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Ο  αγροτοκτηνοτροφικός  κλάδος, ο οποίος  προσφέρει τα μέγιστα στην εθνική οικονομία, προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα ιδιαίτερα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον,  που κάθε μέρα επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο, με πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα, εισπρακτικού χαρακτήρα που δεν υπακούουν σε καμία αναπτυξιακή λογική.

Ο πρωτογενής τομέας, αντί να αντιμετωπισθεί ως ένα από τα ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα της ελληνικής οικονομίας στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση, οδηγείται σε περεταίρω συρρίκνωση, καθώς δέχεται ένα ακόμα χτύπημα,  σε συνάρτηση με τις φορολογικές επιβαρύνσεις, το υψηλό κόστος παραγωγής και την έλλειψη αγροτικών υποδομών.

Με όλες μας τις δυνάμεις στεκόμαστε στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων και στηρίζουμε το αίτημά τους για την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και την έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου, πάνω σε ένα συνολικό και καλά μελετημένο σχέδιο αγροτικής ανάπτυξης, που θα συμβάλει θετικά στην δημοσιονομική προσπάθεια της χώρας.

Εύχομαι ο αγώνας αυτός να δικαιωθεί»

 

Ακολουθεί Ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες από την ΕΝ.Π.Ε.,

κατόπιν συνάντησης των Περιφερειαρχών, την Τρίτη 19/01/2016

«Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας με ομόφωνο ψήφισμα του Διοικητικού της Συμβουλίου της συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα του αγροτικού κόσμου ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.

  Την ώρα που οι αγρότες, ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια που συνθέτουν τον οικονομικοκοινωνικό ιστό της χώρας, δίνουν καθημερινά έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα προκειμένου να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να επιτελέσουν το έργο τους, δοκιμάζονται σκληρά από τις μνημονιακές πολιτικές που στρέφονται και ενάντια στην Ελληνική αγροτιά.

  Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα τους και θα είμαστε στο πλευρό τους, προκειμένου να ανατρέψουμε κάθε κατάσταση -που είναι εις βάρος τους- γιατί ό,τι εξοντώνει τους αγρότες, έμμεσα εξοντώνει και κάθε έναν από εμάς και συνολικά την πατρίδα μας, που αποστερείται κάθε παραγωγικής βάσης.

  Ενώνουμε τις φωνές μας με τους αγρότες και το λαό της Ελλάδας για την απόσυρση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου». 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!