Γραφείο Τύπου Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω: Απάντηση για την αλλαγή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στο ΒΑΚΟΥΦ Κω

Κατά περίεργο τρόπο, δημοσίευμα σε ΜΜΕ της Δωδεκανήσου, αναπαράγοντας την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας, βαφτίζει διορισμό στο Δημόσιο την αλλαγή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στο ΒΑΚΟΥΦ Κω.

Μάλιστα κάνει λόγο για αιφνίδια αλλαγή του Δ.Σ., παρακάμπτοντας το γεγονός πως η τελευταία απόφαση παράτασης της θητείας του συμβουλίου υπογράφτηκε από τον αποχωρήσαντα Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης την επόμενη ακριβώς ημέρα μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Όσον αφορά τη σύνθεση του νέου ΔΣ είναι η πρώτη φορά που ο διορισμός γίνεται χωρίς κομματικά κριτήρια, ενώ διατηρούνται σε αυτό και μέλη από το προηγούμενο.

Μάλλον αυτό είναι πρωτόγνωρο για τα στελέχη της ΝΔ, τα οποία είχαν συνηθίσει στους διορισμούς μελών και φίλων και σε μονοκομματικές λογικές άσκησης της εξουσίας.

Γραφείο Τύπου Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!