ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

«Ένα χρόνο από την ιστορική απόφαση του ελληνικού λαού να αναθέσει στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ τις τύχες της χώρας και μετά την ανανέωση της εντολής τον περασμένο Σεπτέμβριο, τα κατεστημένα συμφέροντα και οι πολιτικοί εκπρόσωποί τους «παίζουν τα ρέστα τους» εναντίον της κυβέρνησης. Ως μοχλό χρησιμοποιούν τις - αναμενόμενες και φυσιολογικές ως ένα βαθμό - αντιδράσεις για το ασφαλιστικό και τα ζητήματα των αγροτών.

Οι λυσσαλέες αντιδράσεις τους αποδεικνύουν ότι ελάχιστα τους ενδιαφέρει αν θα πρέπει να δοθεί βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη λύση στο ασφαλιστικό προκειμένου να μπορούν να πάρουν συντάξεις οι σημερινοί απόμαχοι της ζωής, καθώς επίσης τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Το μόνο που τους «καίει» είναι να διατηρήσουν τα χαριστικά προνόμιά τους.

Ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται όμως ότι οι ψεύτικες κορώνες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ιδίως εκείνων που εμφορούνται από ακραία νεοφιλελεύθερες θέσεις, όπως η σημερινή Ν.Δ. και το ανερμάτιστο ιδεολογικά Ποτάμι, κρύβουν ακόμη χειρότερες και πολύ πιο επώδυνες επιλογές για τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους και τις περισσότερο ευάλωτες κοινωνικές τάξεις».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!