Δ. Γάκη - «Πρέπει να χτίσουμε τις βάσεις ενός νέου μοντέλου κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης, αξιοποιώντας τις δυνατότητες και την εμπειρία της ΟΚΕ»

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Δημήτρης Γάκης: «Πρέπει να χτίσουμε τις βάσεις ενός νέου μοντέλου κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης, αξιοποιώντας τις δυνατότητες και την εμπειρία της ΟΚΕ, μέσα από κοινωνικό διάλογο και θεσμικές πρωτοβουλίες»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, Δημήτρης Γάκης, παραβρέθηκε την Τετάρτη 20.01.16 στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδας (ΟΚΕ), εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκο Βούτση. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο βουλευτής αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία με την ΟΚΕ, το σημαντικό ρόλο και τη συμβολή του θεσμού στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας, τονίζοντας την ανάγκη να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη έμφαση πάνω στο κοινωνικό κομμάτι των παρεμβάσεων και των πρωτοβουλιών της ΟΚΕ.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!