Χ. Κόκκινος: Στη Π.Ε.Δ.για τα Θέματα της υποχρηματοδότησης της Αυτοδιοίκησης, της παράτυπης μετανάστευσης και των δικαίων αιτημάτων των αγροτών

Τα Θέματα της υποχρηματοδότησης της Αυτοδιοίκησης, της παράτυπης μετανάστευσης και των δικαίων αιτημάτων των αγροτών και κτηνοτρόφων έθεσε στους εκπροσώπους της κυβέρνησης ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στη διάρκεια της συνεδρίασης της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου. Συμμετοχή του Χ. Κόκκινου στην εκδήλωση για τη Στρατηγική Τουρισμού της Π.Ν.Αι.

O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε.Δ.), παρέστη στη συνεδρίασή της που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 25.1.2016. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα του νέου Ε.Σ.Π.Α. και η διαχείριση απορριμάτων και οι προγραμματικές συμβάσεις της Π.Ε.Δ.. Στην παρέμβασή του ο κ. Χ. Κόκκινος παρουσία του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος και προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής κ. Δημήτριο Γάκη και του ασκούντος χρέη Γενικού Γραμματέα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου κ. Θεοδωρίδη, αναφέρθηκε:

α) στη διαρκώς μειωμένη κρατική επιχορήγηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,

β) στον «ξεσηκωμό» των αγροτών και των κτηνοτρόφων που παραμένουν ακόμα διαμαρτυρόμενοι έξω από τα γραφεία του Δημαρχείου και της Περιφέρειας στη Ρόδο. Οφείλει η κυβέρνηση να πραγματοποιήσει ουσιαστικό διάλογο μαζί τους και να λάβει υπόψη της τις συνθήκες νησιωτικότητας και τα βάρη που σηκώνει ο λαός μας από τις συνεχείς πολιτικές λιτότητας.

γ) στην εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία μας με τις περισσότερες κοινωνικές ομάδες να διαμαρτύρονται,

δ) στη μετατροπή του Αιγαίου σε εκατόμβη ανθρωπίνων ψυχών, παραπέμποντάς τους στα τελευταία πολύνεκρα ναυάγια σε Φαρμακονήσι και Καλόλιμνο. Αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά η ελλιπής φύλαξη των συνόρων και η έλλειψη στρατηγικής από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι τοπικές αρχές κλήθηκαν και πάλι μόνες τους να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

●       Ο κ. Χ. Κόκκινος σήμερα 26.1.2016 παρέστη στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Π.Ν.Αι. και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.) με θέμα «Παρουσίαση της Στρατηγικής Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!