Δ. Γάκη - «Τολμήσαμε, αντέξαμε και προχωράμε! Με πολιτικό σχέδιο και όραμα. Για τις θεσμικές και κοινωνικές αλλαγές που έχει ανάγκη η Ελληνική κοινωνία»

Δημήτρης Γάκης στο Κόκκινο Ρόδου για τον ένα χρόνο αριστερής διακυβέρνησης: «Τολμήσαμε, αντέξαμε και προχωράμε! Με πολιτικό σχέδιο και όραμα. Για τις θεσμικές και κοινωνικές αλλαγές που έχει ανάγκη η Ελληνική κοινωνία» 

Για τις άμεσες αναπτυξιακές προτεραιότητες της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ που έχει ανάγκη η κοινωνία, με στόχο την επανεκκίνηση της οικονομίας και την απασχόληση αναφέρθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, μιλώντας στο Ρ/Σ «Στο ΚΟΚΚΙΝΟ Ρόδου» και την Πόλυ Χατζημάρκου, τη Δευτέρα 25.01.16 με αφορμή την εκδήλωση στην Αθήνα για την επέτειο του ενός χρόνου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Στις δηλώσεις του ο βουλευτής Δωδεκανήσου, αρχικά αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια υποτίμησης της εκδήλωσης για τον πρώτο χρόνο αριστερής διακυβέρνησης της χώρας, που μεθοδευμένα προέβαλαν ορισμένα ΜΜΕ. Η πραγματικότητα όμως, όπως είπε, τους διέψευσε: «Ο Τσίπρας έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ανέλαβε περισσότερες πρωτοβουλίες στο εσωτερικό της χώρας (συνάντηση με αγρότες, με ελεύθερους επαγγελματίες και νέους επιστήμονες) και ο κόσμος που συνέρευσε στην κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο «Τάε Κβο Ντο», μας έδωσε μια πνοή αισιοδοξίας και δύναμης για να προχωρήσουμε στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η κοινωνία».

«Έχουμε ευθύνη απέναντι στο λαό και προχωρούμε σταθερά, βήμα-βήμα, με στόχο την υλοποίηση της συμφωνίας με το μικρότερο δυνατό κόστος. Είναι δύσκολο, θέλει χρόνο και χρειάζεται κοινωνική συμμετοχή και βοήθεια, γιατί αν αποτύχει η προσπάθεια, θα έρθει ότι πιο αντιλαϊκά νεοφιλελεύθερο και αντιδραστικό υπάρχει», είπε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα για τις προτεραιότητες της κυβέρνησης στο κρίσιμο 2016, ο Δημήτρης Γάκης είπε: «Είναι σημαντικό, να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, μέσα από ουσιαστικό και ειλικρινή κοινωνικό διάλογο. Σε όλα τα κρίσιμα θέματα της χώρας, πρέπει να αντιδράσουμε συλλογικά. Αυτό είναι σημαντικό τόσο στην οικονομία - είδαμε προσπάθειες για να μας βγάλουν εκτός Ευρωζώνης, στην κοινωνική μας πολιτική – όπως φάνηκε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων του «προσφυγικού» (τώρα, κάποιοι άλλοι «καλοθελητές» θέλουν να γίνουμε ενδιάμεσος τόπος παραμονής μεταναστών) και τέλος, στην αναπτυξιακή διαδικασία. Μόνο έτσι η χώρα θα ανακάμψει και θα προχωρήσει μπροστά με κοινωνικό πρόσημο, με αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου, ώστε να ωφεληθούν οι αδύναμοι και όσοι στερούνται αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!