Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ κ. Moshe Ya'alon, που επισκέπτεται επίσημα την χώρα μας.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ισραήλ κ.κ. Δημήτρης Σεβαστάκης και Μάριος Σαλμάς, καθώς και η πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα κυρία Irit Ben-Abba.

Ο Πρόεδρος της Βουλής καλωσορίζοντας τον Ισραηλινό Υπουργό Άμυνας, τόνισε ότι οι συναντήσεις μεταξύ των δύο μερών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ισραήλ, αποτελούν γέφυρα για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων των δύο λαών.

Ο κ. Moshe Ya'alon εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, την καρδιά του λίκνου της Δημοκρατίας, για να καταδείξει, όπως είπε, τις καλές σχέσεις Ισραήλ και Ελλάδας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!