Οι Κομματικές Οργανώσεις Κω του ΚΚΕ χαιρετίζουν τις κινητοποιήσεις

Οι Κομματικές Οργανώσεις Κω του ΚΚΕ χαιρετίζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων, οινοποιών και μελισσοκόμων που σηκώνουν το ανάστημά τους ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ.

Τα νέα μέτρα που έρχονται, όπως το ασφαλιστικό και το φορολογικό, θα φορτωθούν για άλλη μια φορά στις πλάτες του λαού, την ώρα που οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι θα ωφεληθούν ακόμα περισσότερο και θα βρουν «χρυσή» ευκαιρία για να φτάσουν σε νέα επίπεδα κερδοφορίας.

Οι κινητοποιήσεις των Συλλόγων πρέπει να δυναμώσουν, να συναντηθούν με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και με κοινό μέτωπο να αντιπαρατεθούν με τον αυταρχισμό και τα ψέματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και με εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις και συνδικαλιστικές ηγεσίες που προωθούν τον «διάλογο» με την κυβέρνηση για ένα δήθεν «καλύτερο σχέδιο».

Καλούμε τον λαό του νησιού να ενισχύσει την συμμαχία μεταξύ όλων των κλάδων και των λαϊκών στρωμάτων που πλήττονται από αυτή την πολιτική, και να δώσει δυναμική απάντηση στα σχέδια κυβέρνησης και ΕΕ, με την απεργία στις 4 Φλεβάρη!

Ο δρόμος για να εμποδιστεί και να ανατραπεί ο νέος οδοστρωτήρας σε βάρος του λαού, για να παρθεί πίσω μια καλή το αντιασφαλιστικό έκτρωμα και για να ανοίξει ο ελπιδοφόρος δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών είναι ένας: Δυνατό εργατικό κίνημα, λαϊκή συμμαχία και ξεσηκωμός παντού!

Κομματικές Οργανώσεις Κω

27/01/2016


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!