Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου συστάθηκε συνεργείο εξέτασης, καταγραφής και αποτίμησης ζημιών

Mε απόφαση του Χ. Κόκκινου Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου συγκροτήθηκε συνεργείο εξέτασης καταγραφής και αποτίμησης ζημιών σε επιχειρήσεις λόγω της εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων στο Δήμο Κω.

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου συστάθηκε συνεργείο εξέτασης, καταγραφής και αποτίμησης ζημιών σε εμπορικές, βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις που λόγω των πλημμυρικών φαινομένων του Οκτωβρίου 2015 υπέστησαν σοβαρές ζημιές, αποτελούμενη από τρία (3) στελέχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το παραπάνω συνεργείο, μετέβη στην πληγείσα περιοχή και συνέταξε πρακτικό καταγραφής των ζημιών σε εμπορικές, βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, πρώτες ύλες - εμπορεύματα κ.λπ. και υπέβαλε στη Δ/νση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να εξετασθούν οι αποζημιώσεις για τις πληγείσες επιχειρήσεις και να αποζημιωθούν οι δικαιούχοι για τις ζημιές που υπέστησαν.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!