Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας και Βόρειας Δωδεκανήσου: «Ποιοι είναι οι κλέφτες και οι ψεύτες;»

Άλλη μια φορά οι τοπικοί παράγοντες της ΝΔ προβαίνουν σε ανακοινώσεις και δελτία τύπου χωρίς καμία αιδώ. Νομίζοντας πως απευθύνονται σε έναν λαό χωρίς μνήμη και κρίση, με μια ανακοίνωση θράσους, υποκρισίας και ασχετοσύνης η Περιφερειακή της ΝΔ μας φέρνουν  την Πρωταπριλιά στην καρδιά του χειμώνα. Τα ψέματα όμως  έχουν κοντά ποδάρια και η εποχή που η Ν.Δ. μπορούσε να κοροϊδεύει  τους απασχολούμενους στον πρωτογενή τομέα έχει περάσει. 

Είναι γνωστό σε όλους πως

  • Τον αγροτικό τομέα (όπως και τη χώρα) τον διέλυσε με τις νεοφιλελεύθερες και εγκληματικές πολιτικές της η Ν.Δ.  Οι αγρότες δε φτώχυναν ξαφνικά με τον ΣΥΡΙΖΑ. 
  • Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ με τον Ν. 4172/13 χαρακτήρισαν τις επιδοτήσεις και αποζημιώσεις (από καταστροφές!) ως εισόδημα και ψήφισαν την φορολόγησή τους από το πρώτο ευρώ.
  • Με τον παραπάνω νόμο χαρακτήρισαν ως επαγγελματίες τους αγρότες και τους ενέταξαν στον Κ.Φ.Σ. εξισώνοντάς τους φορολογικά με τους υπόλοιπους επαγγελματίες ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την φορολόγησή τους με βάση την αρχή της ισότητας και αναλογικότητας ( φόρος 26%).
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε καθεστώς οικονομικής ασφυξίας  τον Μάιο του 2015 ψήφισε την πλήρη απαλλαγή από φορολόγηση των αποζημιώσεων και την μη φορολόγηση των αγροτικών επιδοτήσεων μέχρι ύψους 12.000 ευρώ που καλύπτει σε ποσοστό το 91,5% των αγροτών δηλ. όλων των μικρομεσαίων.
  • Και τώρα.... Ο νέος τους αρχηγός και πιστός οπαδός του νεοφιλελευθερισμού, Κυρ. Μητσοτάκης, προτείνει να συμψηφίζονται οι ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΓΑ με τις επιδοτήσεις των αγροτών!!!

Η κυβέρνηση ήδη διαπραγματεύεται το φορολογικό και ασφαλιστικό των αγροτών. Ασκεί τη διαπραγμάτευση μέσα σε ένα κλίμα σφοδρής και εν πολλοίς αήθους επίθεσης από πολλές πλευρές. Εργαζόμενη με αριστερό ταξικό πρόσημο στη βασική της φιλοσοφία δεν επιβαρύνει φορολογικά τους αγρότες για τα εισοδήματα του 2015, διεκδικεί αφορολόγητο όριο στις επιδοτήσεις στο όριο των 12.000 ευρώ, αποκρούει κατηγορηματικά μία ακόμα μείωση των συντάξεων και συνδέει τις αναγκαίες αυξήσεις με το πραγματικό εισόδημα, έτσι ώστε όλοι να συμβάλουν στη λύση του ασφαλιστικού ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!