Συνάντηση του βουλευτή Ηλία Καματερού με τον Πρέσβη της Αυστραλίας

Με τον Πρέσβη της Αυστραλίας κ. JohnGriffinσυναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, το προεδρείο της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Αυστραλίας της Βουλής.   

Στη συνάντηση συμμετείχε, ως Γραμματέας της Ομάδας, ο συμπατριώτης μας βουλευτής Ηλίας Καματερός.

Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής δήλωσε ότι « ο αναβαθμισμένος ρόλος της Αυστραλίας, ως μέλους της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, με σημαντική και δραστήρια παρουσία της Ελληνικής Ομογένειας, καθιστά ιδιαίτερα σημαντική την προώθηση των διμερών σχέσεων, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η αναφορά του Αυστραλού Πρέσβη στην ελλιπή, ως τώρα, παρουσία των ελληνικών προϊόντων (π.χ. κρασί – λάδι) στην αγορά όχι μόνο της Αυστραλίας αλλά και της Ασίας, όπου η Αυστραλία έχει δυνατότητα παρέμβασης.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!