Υπογράφηκε σήμερα το προσύμφωνο για την αξιοποίηση του «ΗΧΟΣ και ΦΩΣ»

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος υπέγραψε σήμερα  (Πέμπτη) με τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας αξιοποίησης του «ΗΧΟΣ και ΦΩΣ», κ.κ. Βασίλειο Πάνο, Κωνσταντίνο Βρούχο και Ιωάννη Γλυνό, το προσύμφωνο αξιοποίησης του «ΗΧΟΣ και ΦΩΣ», μετά τη θετική γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η εταιρεία, η οποία αναδείχθηκε μέσω ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού, θα αναλάβει να επενδύσει 1.500.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. για τις απαραίτητες εργασίες καταβάλλοντας στον Δήμο Ρόδου ετήσιο μίσθωμα 85.000 ευρώ, καθώς και 2% επί των εισπράξεων της.

Με βάση τους όρους του προσυμφώνου, η ανάδοχος εταιρεία έχει στη διάθεση της 8 μήνες για την έκδοση των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων και ακολούθως θα υπογραφεί η οριστική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου.

Στόχος της αναδόχου κοινοπραξίας είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών ούτως ώστε το έργο να είναι περαιωμένο με την έναρξη της τουριστικής περιόδου 2017.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος θα συνδράμει στην επίσπευση των διαδικασιών προκειμένου το συντομότερο δυνατόν, να ολοκληρωθεί η ανάπλαση ενός ιστορικού και πολιτιστικού αξιοθέατου στο κέντρο της πόλης, που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών του νησιού μας και θα ικανοποιήσει μια επιθυμία ετών των δημοτών της Ρόδου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!