Στη Ρόδο θα βρίσκεται αύριο o Παναγιώτης Λαφαζάνης

Στη Ρόδο θα βρίσκεται αύριο Παρασκευή, 29/1/16 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ως κεντρικός ομιλητής στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Λαϊκή Ενότητα Ρόδου, στο ξενοδοχείο Mediterranean στις 19:30.

Σε μία κρίσιμη περίοδο όπου η κοινωνία βάλλεται από παντού, με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, χωρίς κανένα σχεδόν προστατευτικό δίχτυ, ξεσπιτώνοντας δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά, με τα μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση, όπως και όλες οι προηγούμενες, δίνεται χαριστική βολή στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στις συντάξεις και στο δημόσιο και κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα, με τα φορολογικά και άλλα εξοντωτικά μέτρα σε βάρος αγροτών και κτηνοτρόφων βάζοντας ταφόπετρα στην πρωτογενή παραγωγή της χώρας, είναι ανάγκη να μιλήσουμε για την Εναλλακτική Πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, γιατί στη δημοκρατία δεν υπάρχουν μονόδρομοι.

Η ΛΑ.Ε παλεύει άμεσα για μια κυβέρνηση που στηριγμένη στο κίνημα και την πιο πλατιά πλειοψηφία και σε σύγκρουση με τα κατεστημένα συμφέροντα στην Ελλάδα και την ΕΕ, θα ανοίξει ένα καινούργιο αντιμνημονιακό προοδευτικό δρόμο, στη βάση ενός ριζοσπαστικού αντιμνημονιακού προγράμματος. Η Προγραμματική Διακήρυξη της ΛΑΕ περιλαμβάνει μεγάλες και αδιαπραγμάτευτες προγραμματικές αφετηρίες, όπως:

  • Χωρίς όρους διαγραφή του δημόσιου χρέους, όπως άλλωστε έχουν κάνει και άλλες χώρες στο πρόσφατο παρελθόν
  • Διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων.
  • Αντιμετώπιση του υπέρογκου ιδιωτικού χρέους, με διαγραφή έως γενναία ρύθμιση των ιδιωτικών χρεών, πρώτα απ’ όλα των πιο αδύνατων στρωμάτων
  • Εθνικοποίηση και κοινωνικοποίηση των τραπεζών και εθνικοποίηση, ανασυγκρότηση, εξυγίανση και κοινωνικοποίηση όλων των στρατηγικών επιχειρήσεων της ελληνικής οικονομίας και ο τερματισμός των ιδιωτικοποιήσεων.
  • Ανάγκη ενός νέου, απλού, δικαίου και αναπτυξιακού φορολογικού συστήματος.
  • Πλήρης επαναφορά των εργασιακών κατακτήσεων και των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων
  • Προοδευτικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας με έμφαση σε ένα νέο ισχυρό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και στην ισχυρή ρευστότητα με ευνοϊκούς όρους στην οικονομία.

Ένα τέτοιο πρόγραμμα, δεν μπορεί να εφαρμοσθεί με την Ελλάδα εντός της ευρωζώνης, δηλαδή με μια Ελλάδα που έχει νόμισμα το ευρώ. Το ευρώ δεν είναι απλά και μόνο ένα νόμισμα, αλλά σκληρός νεοφιλελεύθερος μονόδρομος μέσα σε μία Ευρωπαϊκή Ηγεμονία, που ελάχιστα έως καθόλου μοιάζει πια με Ένωση ισότιμων μελών.

Το πρόγραμμα της ΛΑΕ είναι προϊόν μελέτης διεθνούς ομάδας οικονομολόγων, είναι εφαρμόσιμο και είναι η μόνη διέξοδος της χώρας για επανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας και επιστροφή στην πραγματική ανάπτυξη, γιατί η Ελλάδα μπορεί και έχει τα εφόδια για να πετύχει.

Για όλα αυτά θα μας μιλήσει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε μία πολιτική εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και διάλογος.

Είσοδος: Ελεύθερη. 

ωγβηξν


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!