Με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου συναντήθηκε ο Π. Λαφαζάνης

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Με την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ζήτησε και συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016,  ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, συνοδευόμενος από μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Ρόδου του κόμματος.

Στην διάρκεια της συνάντησης, που έγινε στα γραφεία του ΕΒΕΔ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Πάππου ενημέρωσε τον κ. Λαφαζάνη για τα προβλήματα που απορρέουν από τον νησιωτικό χαρακτήρα της περιοχής, για τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της Δωδεκανήσου, με κυριότερο όλων την απώλεια των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και τις δυσμενέστατες επιπτώσεις που η κατάργησή τους συνεπάγεται  για την τοπική οικονομία.

Ο Πρόεδρος της ΛΑΕ δήλωσε ότι κατανοεί πλήρως τα ζητήματα που προκύπτουν από την νησιωτικότητα, συμφώνησε ότι θα πρέπει να ληφθούν ειδικά μέτρα στήριξης των νησιών, σε αντιστάθμισμα των εγγενών ζητημάτων που προκύπτουν από τον νησιωτικό χαρακτήρα της περιοχής και δήλωσε ότι θα στηρίξει τις διεκδικήσεις του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!