ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΤΟ «ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ

Στη Ρόδο και στην Κω συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο, μετά την επιτυχημένη εκδήλωση της Αθήνας από τον εκδοτικό οίκο ‘ΨΥΧΟΓΙΟΣ’, οι παρουσιάσεις του νέου βιβλίου του τ. Υφυπ. Πολιτισμού – Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη, με τίτλο «ΜΑΥΡΟ & ΔΑΓΚΩΤΟ - Σταυρός Προτίμησης ή Λίστα».

Ειδικότερα, το βιβλίο θα παρουσιαστεί στη Ρόδο το ερχόμενο Σάββατο 6/2 στις 18:30μ.μ.  και στο πάνελ των ομιλητών θα βρίσκονται οι βουλευτές Δημ. Κρεμαστινός και Μάνος Κόνσολας, ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο Καθ. Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Σωτηρέλης και ο γνωστός επικοινωνιολόγος – εκλογολόγος κ. Ηλίας Νικολακόπουλος. Τη συζήτηση στη Ρόδο, που θα γίνει στο χώρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην Πλατεία Κύπρου, θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και διευθυντής της εφημερίδας ‘ΡΟΔΙΑΚΗ’, Μιχ. Μαστής.

Στην Κω το βιβλίο θα παρουσιαστεί την Κυριακή 7/2 στις 18:30μ.μ. στο Πολύκεντρο Νίκου Θαλασσινού. Παρουσιαστές του βιβλίου στην Κω, εκτός από τους Δ. Κρεμαστινό και Γ. Σωτηρέλη που θα είναι και στη Ρόδο, όπως προελέχθη, θα είναι ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης και ο πρώην βουλευτής Γιάννης Παππάς. Τη συζήτηση της εκδήλωσης στην Κω θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου ΦΙΛΗΤΑΣ και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ιωάννου.

Όπως είναι γνωστό η παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβριο, σημείωσε ιδιαιτέρως μεγάλη επιτυχία και καλύφθηκε από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης Εθνικής εμβέλειας. Στο πάνελ των ομιλητών στην Αθήνα ήταν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής ο κ. Ν. Βούτσης, , ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο π.Υπουργός κ Μιλτιάδης Παπαϊωάννου. Για το βιβλίο ο Πρόεδρος της Βουλής σε δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης είπε μεταξύ άλλων «…το βιβλίο αυτό είναι ένα πολιτικό βιβλίο και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την αναθεώρηση του Συντάγματος».

Ο συγγραφέας τέως Υφυπουργός και βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Νικητιάδης, σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά το πέρας της εκδήλωσης στην Αθήνα, εδήλωσε μεταξύ άλλων «…αισθάνομαι χαρούμενος διότι ο στόχος που έβαλα, να ξεκινήσει μια συζήτηση για την κατάργηση του σταυρού προτίμησης η αποψινή βραδιά έδειξε ότι επετεύχθη ..»

Και οι δύο εκδηλώσεις της Ρόδου και της Κω για το βιβλίο του κ. Νικητιάδη που προετοιμάζεται ήδη για δεύτερη έκδοση ,αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!