Ο Χ. Κόκκινος στην εκδήλωση της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

«Με συνεργασία, επενδύοντας στην καινοτομία και στη συστηματική δουλειά, να στηρίξουμε το τουριστικό μας προϊόν». Ο Χ. Κόκκινος στην εκδήλωση της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου και στις εκδηλώσεις των Εφέδρων Αξιωματικών, των αστυνομικών υπαλλήλων, των Lions, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και στο μνημόσυνο του ευπατρίδη Τάσου Καραμάριου και των ηρώων των Ιμίων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, παρέστη το Σάββατο 30/1/2016 στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Εκτός της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον κλάδο  τους και την πορεία του ελληνικού τουρισμού. Ο κ. Χ. Κόκκινος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε: «στην επιτακτική ανάγκη των καιρών που ζητά συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων, την επένδυση στην καινοτομία και στη συστηματική δουλειά, ώστε να στηριχθεί το τουριστικό προϊόν. Στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που βιώνουμε, καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε και να διατηρήσουμε στους δημοφιλέστερους προορισμούς την περιοχή μας. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2004, στηρίζει την οργανωμένη τουριστική προβολή των νησιών μας  και επιδιώκουμε να καλλιεργήσουμε την τουριστική συνείδηση στο σύνολο των μόνιμων κατοίκων μας. Είμαστε ανοικτοί στο διάλογο και στη συνεργασία με όλους τους φορείς του τουρισμού και είναι βέβαιο ότι όποιος προσπαθεί μεθοδικά, πετυχαίνει.»

Ο κ. Κόκκινος το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 παρέστη και στην κοπή πίτας των Εφέδρων Αξιωματικών και στην εκδήλωση των αστυνομικών υπαλλήλων Δωδεκανήσου. Την Κυριακή 31.1.2016 παρέστη στο σαρανταήμερο μνημόσυνο του ευπατρίδη Δωδεκανησίου πολιτικού κ. Καραμάριου και των ηρώων των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκο, Έκτορα Γιαλοψό και Χριστόδουλο Καραθανάση που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου.

Στη συνέχεια παρέστη και μίλησε στην εκδήλωση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και της λέσχης Lions, όπου βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές της περιφέρειάς μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!