ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Να αποσπαστεί άμεσα αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο της Λέρου»

Μετά την Ερώτηση που είχε καταθέσει πριν από λίγες ημέρες στον Υπουργό Υγείας για την άμεση κάλυψη της θέσης του αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο της Λέρου, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, επανήλθε καταθέτοντας αναφορά στη Βουλή και επισημαίνοντας ότι ακόμα δεν έχει δοθεί απάντηση στην Ερώτηση που κατέθεσε.

Όπως αναφέρει στην Ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, η απόσπαση του αναισθησιολόγου έληξε με αποτέλεσμα να  κυριαρχεί η ανασφάλεια στους 8.000 μόνιμους κατοίκους του νησιού και ιδιαίτερα σε πολλές γυναίκες που βρίσκονται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Στο Νοσοκομείο Λέρου υπήρχαν δύο ιατροί - αναισθησιολόγοι. Ο ένας συνταξιοδοτήθηκε, ενώ ο άλλος μετατέθηκε χωρίς να αναπληρωθεί η θέση του.

Σε δήλωσή του ο Μάνος Κόνσολας τονίζει:

«Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η άμεση απόσπαση αναισθησιολόγου προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Νοσοκομείου της Λέρου.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε την έκδοση προκήρυξης που είναι πολύ πιθανό να αποβεί άκαρπη.

Οι ανάγκες είναι πιεστικές και απαιτούνται άμεσες και έκτακτες λύσεις. Το Υπουργείο οφείλει να δρομολογήσει τη λύση της άμεσης απόσπασης αναισθησιολόγου στη Λέρο.

Η απόσπαση όμως, για να μην αντιμετωπίζουμε ανάλογα προβλήματα, θα πρέπει να λήξει μόνο όταν τοποθετηθεί μόνιμος ή επικουρικός γιατρός».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!