Η Ρόδος έκανε αισθητή την παρουσία της στην έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΟΟΤ 2016 στο Dusseldorf

Η Ρόδος έκανε αισθητή την παρουσία της  στην έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΟΟΤ 2016 στο Dusseldorf στο διάστημα από 23 εως και 31 Ιανουαρίου 2016 . 

Η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου μετά από επικοινωνία με το Ελληνικό PORTAL  scubahellas.comτο οποίο σε επίπεδο εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, στοχεύει στην προβολή και την ανάπτυξη του ελληνικού καταδυτικού τουρισμού, φιλοξενήθηκε στο περίπτερο  της  SCUBA HELLAS με στοιχεία 3 Ε85 με έντυπο υλικό,baner και video σχετικό με τη θεματική Ρόδο και την καταδυτική εμπειρία στη Ρόδο.

Σε ότι αφορά τα έντυπα και τα video θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι αποτέλεσμα της δράσης της Διεύθυνσης Τουρισμού η οποία αξιοποίησε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ακτή», με τη δημιουργία ενός εντύπου και δύο βίντεο για τον καταδυτικό τουρισμό.

 

Για τη δημιουργία του εντύπου αυτού αντλήθηκαν πληροφορίες και υλικό από πρωτογενείς πηγές όπως ο Υδροβιολογικός Σταθμός της Ρόδου (Ενυδρείο) και όλες οι πιστοποιημένες Καταδυτικές Σχολές που λειτουργούν στη Ρόδο. Το αποτέλεσμα ελέγχθηκε και εγκρίθηκε από τα στελέχη του Υδροβιολογικού Σταθμού της Ρόδου και εκτυπώθηκε από το Δήμο Ρόδου.

Το έντυπο περιλαμβάνει στη μία πλευρά του αναφορά στην ανάπτυξη του Καταδυτικού Τουρισμού στη Ρόδο, ένα ειδικό υπόμνημα με τις καταδυτικές σχολές και τα καταδυτικά σημεία στο νησί της Ρόδου τα οποία απεικονίζονται και στο χάρτη του νησιού που κοσμεί τη συγκεκριμένη πλευρά και μία λεπτομερή αναφορά στον Υδροβιολογικό Σταθμό της Ρόδου (Ενυδρείο). Στην άλλη πλευρά του παρατίθενται αναλυτικά οι καταδυτικές σχολές που λειτουργούν στη Ρόδο, πληροφορίες για τα μαθήματα κατάδυσης που προσφέρονται στο νησί και τις παραλίες του νησιού που έχουν αποσπάσει «γαλάζιες σημαίες» καθώς και άλλα χρήσιμα στοιχεία και τηλέφωνα για όσους ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη εναλλακτική μορφή τουρισμού.

Το έντυπο έχει μέγεθος Α3, για εύκολη διάθεση και μοιράστηκε στη γερμανική γλώσσα Επίσης, στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, δημιουργήθηκε ένα βίντεο πέντε λεπτών και ένα βίντεο ενός λεπτού που αφορά τον Καταδυτικό Τουρισμό και το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΟΟΤ 2016 στο Dusseldorf για την προώθηση και την προβολή της συγκεκριμένης εναλλακτικής μορφής τουρισμού. Τα συγκεκριμένα βίντεο αναδεικνύουν τον υποθαλάσσιο πλούτο της θαλάσσιας περιοχής της Ρόδου και έχουν πάρει την απαιτούμενη έγκριση από το Υπουργείο Τουρισμού για το σήμα «Greece» που πλέον κοσμεί τα πιστοποιημένα από το συγκεκριμένο Υπουργείο έντυπα.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!