Συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη η επιτροπή με σκοπό την καταγραφή των μη κυβερνητικών οργανώσεων

Συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη, στις 2/2/2016, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Επιτροπή, που συγκροτήθηκε με Απόφαση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου.

Έργο της Επιτροπής αυτής είναι η σύνταξη οδηγιών σχετικά με την εφαρμογή κανόνων ελέγχου, διαπίστευσης και πιστοποίησης των ιατρών, μελών μη κυβερνητικών οργανώσεων ή ανεξαρτήτων εθελοντών, που παρέχουν υπηρεσίες στα νησιά της Δωδ/σου, που αποτελούν πύλη εισόδου προσφύγων και μεταναστών.

Τα μέλη της  Επιτροπής αφού συζήτησαν για τα μέχρι τώρα υπάρχοντα στοιχεία για τον αριθμό των μη κυβερνητικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στα νησιά, ιδίως στην Κω και Λέρο και το είδος των  υπηρεσιών που παρέχουν, αποφάσισαν:

Κλιμάκιο αποτελούμενο από υπαλλήλους της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας Δωδ/σου της Περιφέρειας, να επισκεφθεί τα νησιά Κω και Λέρου και σε συνεργασία με τους τοπικούς Ιατρικούς Συλλόγους

  1. Να καταγράψει τις μη κυβερνητικές οργανώσεις καθώς και τους ανεξάρτητους εθελοντές που παρέχουν υπηρεσίες υγείας
  2. Να ελέγξει τα μέλη των παραπάνω οργανώσεων για την νομιμότητα παροχής των υπηρεσιών υγείας που προσφέρουν και να τους παράσχει πιστοποίηση.

         Οι επόμενες συνεδριάσεις της Επιτροπής θα γίνουν στην Κω και Λέρο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!