ΕΠΙΘΕΣΗ Ηλία Καματερού κατά της Τ.Ο. ΝΔ Κω και του "πρωτοπαλίκαρου" του Μάνου Κόνσολα! (Βίντεο)

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ συμπατριώτης μας Ηλίας Καματερός σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του ΑΙΓΑΙΟ ΤV "Εν... Καλύμνω" που παρουσιάζουν η Μπέτυ Μαϊλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Πιο συγκεκριμένα έκανε αναφορά για μικρή ομάδα Χρυσαυγητών που αντιδρά στο νησί μαζί με ακροδεξιούς (σκληρό πυρήνα) της Νέας Δημοκρατίας και του Μάνου Κόνσολα , όπως είπε χαρακτηριστικά "το πρωτοπαλίκαρο" του, που μοιράζει τα ψηφοδέλτια του. 

Τα έχουν βρει με την Δημοτική Αρχή συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως "είχαν το θράσος να απειλήσουν και τον Μητροπολίτη" έχουν δημιουργήσει φόβο στους πολίτες για τα HOT SPOT γι' αυτό και αντιδρούν οι κάτοικοι, αυτοί έχουν πλέον την ευθύνη. Στην ερώτηση της Δημοσιογράφου για το αν τελικά θα δημιουργηθούν HOT SPOT στο νησί απάντησε πως ναι, θα γίνουν.

Δείτε τα όσα κατήγγειλε ο Ηλίας Καματερός στο βίντεο που ακολουθεί.

πηγή: http://www.kostoday.com/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!