Ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης για το Club Mediterranee στη Κέφαλο της Κω

Με αφορμή την ανάρτηση στη «Διαύγεια» και τη κοινοποίηση της κοινής Υπουργικής απόφασης με την οποία επιλύεται οριστικώς το πρόβλημα των ρεμάτων που αντιμετώπιζε το Club Mediterranee στη Κέφαλο της Κω , ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης προέβη  στην ακόλουθη δήλωση:

«Επιτέλους η γάγγραινα της γραφειοκρατίας, αφού κράτησε μια μεγάλη επένδυση σιδηροδέσμια για 5 ολόκληρα χρόνια, εδέησε να την απελευθερώσει και να επιτρέψει την ολοκλήρωση ενός τόσου σημαντικού έργου για την Κω . Επιτέλους και ένα καλό νέο μέσα στα τόσα ζοφερά που ζούμε καθημερινά.

Το Club Med, όλο αυτό το διάστημα επέδειξε ιώβεια υπομονή προκειμένου να πείσει τις αρχές για το δίκιο του. Είναι βέβαιο ότι τώρα θα προχωρήσει άμεσα ώστε πολύ σύντομα να ξαναδούμε το μοναδικό αυτό κατάλυμα να λειτουργεί. Επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους πολίτες από τη Κέφαλο που βοήθησαν να ξεπεράσουμε την γραφειοκρατία  και να προχωρήσει το μεγάλο αυτό έργο. Ένα έργο που χρειάζεται τόσο η περιοχή της Κεφάλου όσο και ολόκληρο το νησί».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!