Ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος επισκέφθηκε την Έκθεση Τροφίμων και Ποτών - Έλληνες Παραγωγοί, «ΕΞΠΟΤΡΟΦ»

Ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος επισκέφθηκε το Σάββατο την Έκθεση Τροφίμων και Ποτών - Έλληνες Παραγωγοί, «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» που πραγματοποιήθηκε  στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας από 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου. 

Στην  έκθεση τιμώμενη Περιφέρεια ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ συμμετείχαν παραγωγοί από όλο το Αιγαίο. Ο κ. Έπαρχος επισκέφθηκε τα περίπτερα των νησιών και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους παραγωγούς που συμμετείχαν  και να θαυμάσει τον πλούτο της ελληνικής γης και την άριστη, ασύγκριτη  ποιότητα των προϊόντων της.

Αξίζει είπε πραγματικά τον κόπο να ασχοληθούμε  ακόμη περισσότερο ως Περιφέρεια με τον πλούτο  αυτό που μας παρέχει  η γη μας και να βοηθήσουμε ώστε να  αξιοποιηθεί κατάλληλα. Η Περιφέρεια με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της είναι κοντά στους παραγωγούς, κάνει ότι μπορεί για να προωθήσει  και να προβάλλει  τα προϊόντα τους και θα συνεχίσει  να το κάνει . Θέλουμε να έχουμε μια ισόρροπη ανάπτυξη, άλλωστε  δεν έχουμε και τα περιθώρια να αφήνουμε  πόρους και θησαυρούς της πατρίδας μας να χάνονται. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίσει τα προϊόντα μας, την εξαιρετική κουζίνα μας που βασίζεται σ΄αυτά και νομίζω ότι  όταν τα γνωρίσει  θα εκτιμήσει  τη γευστικότητα και την υψηλή διατροφική τους αξία  και θα τα βάλει πρώτα στην προτίμηση του.

* Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, ο κ. Έπαρχος  ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση  του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης  Λερίων « Η Παναγιά του Κάστρου» και του Δήμου Λέρου,  παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου είχε την ευκαιρία να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό στους  συμπατριώτες του και να  τους ενημερώσει συνοπτικά για την προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου   για την πρόοδο και την ανάπτυξη των νησιών και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων τους . 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!