Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός,σχετικά με το ποιοι οργανώνουν τις αντιδράσεις στην Κω ενάντια στη δημιουργία ΚΕ.Π.Υ

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, με αφορμή απάντηση του κ. Κόνσολα σε αποκαλυπτικές δηλώσεις του στο ΑΙΓΑΙΟ TV, σχετικά με το ποιοι οργανώνουν τις αντιδράσεις στην Κω ενάντια στη δημιουργία ΚΕ.Π.Υ, δήλωσε:

«Διαθέτει περισσό θράσος ο κ. Κόνσολας να μιλά για συκοφάντες και ψεύτες. Δεν έχει παρά να διαβάσει το ρεπορτάζ στο «Βήμα της Κω» (Αρ.Φ. 2401, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016, σελ. 3) που αναφέρεται στην «επίσκεψη» ομάδας πολιτών στον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Ναθαναήλ, οι οποίοι του ζήτησαν να πάρει πίσω την παραχώρηση του ακινήτου, που προτάθηκε από τον κ. Νίκο Κανταρζή, και τι τους απάντησε. Αν δεν είχε δημοσιευτεί δε θα ενέπλεκα το όνομα του Μητροπολίτη και ούτε τώρα θέλω να τον εμπλέξω.

Στο δημοσίευμα, δεν αναφέρεται βέβαια ότι επικεφαλής της «ομάδας» ήταν εκλογικός συνεργάτης του κ. Κόνσολα στην Κω και Δημοτικός Σύμβουλος της δημοτικής αρχής.

Αν θέλει ο κ. Κόνσολας μπορούμε να πούμε και για άλλες «επισκέψεις» της ομάδας αυτής. Να πούμε ποιοι ανάγκασαν τους ιδιώτες ιδιοκτήτες του ακινήτου να υπαναχωρήσουν και να μη διαθέσουν τελικά το μερίδιό τους, παρόλο που η Ιερά Μητρόπολη παραχωρούσε το δικό της, και όλα ήταν έτοιμα να γίνει εκεί το ΚΕ.Π.Υ..

Όσο για τις απόψεις του για το μεταναστευτικό τις ξέρουμε. Είναι πανομοιότυπες με αυτές του Δημάρχου και διαφοροποιούνται από τις θέσεις της ηγεσίας της Ν.Δ.. Φυσικά αγνοούν και τις θέσεις των Φορέων της Κω, που ζητούν να δημιουργηθεί οπωσδήποτε οργανωμένη δομή, για να αποφύγουμε τις περσινές εικόνες και την ολοκλήρωση του χαρακτηρισμού της Κω σαν του πιο αφιλόξενου προορισμού.

Όσοι προσπαθούν ετσιθελικά να επιβάλλουν τις απόψεις τους δεν εκφράζουν τους δημοκράτες πολίτες της Κω. Αποτελούν μικρή μειοψηφία.

Η κυβέρνηση έχει χρέος και ευθύνη να προστατέψει τη χώρα και την Κω. Να στηρίξει κατοίκους και επιχειρηματίες που αγωνιούν για την ερχόμενη σεζόν. Δε θα επιτρέψει στις μικροπολιτικές σκοπιμότητες ορισμένων να καταστρέψουν τον τουρισμό και την οικονομία του νησιού. Η δημοκρατική κοινωνία της Κω δε θα μείνει έρμαιο στις διαθέσεις τους.»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!