Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Κω: Απάντηση στις ψευδείς κατηγορίες του κ. Καματερού

Μας είναι αδιανόητο να κατανοήσουμε την χθεσινή λεκτική επίθεση του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Καματερού Ηλία στο πρόσωπο του βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κόνσολα Μάνου και κατά μελών της Τ.Ο. της Ν.Δ. στην Κω.

Να σας επισημάνουμε λοιπόν κ.Καματερέ, πιθανόν λόγω της σύγχυσης σας, ότι:

Α/ Ο κ. Κόνσολας βρίσκεται στην αντιπολίτευση και ότι ΕΣΕΙΣ είστε ο κυβερνητικός βουλευτής. Ως εκ τούτου σταματήστε να δημιουργείται εντυπώσεις προκειμένου να καλύψετε την ανικανότητα και τις ευθύνες    της κυβέρνησης σας και τη δική σας προσωπικά, στη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Β/ Εσείς ήσασταν οι εμπνευστές της πολιτικής ¨ανοιχτά σύνορα για όλους¨, και τώρα τρέχετε να πείσετε δημάρχους και πολίτες για τον τρόπο διαχείρισης του προβλήματος.

Γ/ Εσείς ήσασταν οι κατήγοροι της Αμυγδαλέζας και τώρα δεν προλαβαίνουμε να μετράμε πόσα στρατόπεδα ανοίγετε και πόσα Hotspot θέλετε να δημιουργήσετε.

Δ/ Οι βουλευτές, οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας καθώς  και τα μέλη της Τ.Ο. της Κω, δεν έχουν ανάγκη ούτε στήριξης από ακροδεξιά στοιχεία ,ούτε από πρωτοπαλίκαρα. Και απόψεις και επιχειρήματα        έχουμε τα οποία έχουμε καταθέσει ουκ ολίγες φορές.

Ε/ Σταματήστε πλέον να πιστεύεται ότι μόνο εσείς  οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ έχετε την αποκλειστικότητα του αισθήματος της ανθρωπιάς, της βοήθειας προς τον συνάνθρωπο, της αλληλεγγύης, της κατανόησης. ΟΛΟΙ οι    συμπατριώτες μας είναι προβληματισμένοι με την υπάρχουσα κατάσταση.

Δεν ξέρουμε αν θα μείνετε στην ιστορία ως η πρώτη αριστερή κυβέρνηση. Σίγουρα όμως θα μείνετε στην ιστορία είναι  ως οι απόλυτοι τυχοδιώκτες, επικίνδυνοι, άσχετοι, καιροσκόποι  και ανίκανοι χωρίς κανένα πολιτικό σχέδιο, παρά μόνο εκτιμήσεις και ανόητες δηλώσεις όπως η σημερινή. Δεν ξέρουμε αν θα πάρουμε εμείς οι νησιώτες το Νόμπελ Ειρήνης, πάντως το Νόμπελ της πιο Ακατανόητης Αριστερής Κυβέρνησης το έχετε ήδη πάρει.

  Όσο για σας, σύντροφε και συμπατριώτη, κ.Καματερέ με τις δηλώσεις σας ¨περί μιας μικρής ομάδας και ενός μικρού πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας που δημιουργεί τα προβλήματα¨, αγνοείτε επιδεικτικά τις άνω των 6.500 υπογραφών συμπατριωτών μας. Την απάντηση λοιπόν θα τη δώσουν οι ίδιοι οι συμπατριώτες μας και θα σας τοποθετήσουν εκεί που βρισκόσασταν πάντα πολιτικά, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Τα πρώτα μηνύματα σας έρχονται ήδη από τα μπλόκα των αγροτών και το χθεσινό πρωτοφανές λουκέτο της χώρας!!!!

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Κω


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!