Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Καταδικάζουμε απερίφραστα τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου από τα ΜAT αλλά την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης

Καταδικάζουμε απερίφραστα τα σημερινά επεισόδια, όχι μόνο τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου από τα ΜAT αλλά την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης που θεωρεί ότι μόνο με την βία μπορεί να επιβάλει τις απόψεις της!
Ο Ελληνικός λαός γενικά, οι κάτοικοι της Δωδεκαννήσου ειδικά, και ειδικότερα ο Κωος πολίτης, είναι περήφανα Δημοκρατικά όντα με ρίζες στα βάθη της ιστορίας και του πολιτισμού. Έχουν επιδείξει ανοχή και προσαρμογή στο πέρασμα των αιώνων στις διαφορετικές φυλές που, είτε ως κατακτητές είτε ως πρόσφυγες, έχουν περάσει το κατώφλι της πραγματικότητας τους. 
Μια τόσο μαζική αντίδραση των κατοίκων του νησιού του Ιπποκράτη θα έπρεπε να προβληματίζει τόσο τους εγχώριους πολιτικούς όσο και τους Ευρωπαίους, και όχι να προκαλεί τον προπηλακισμό των κατοίκων και την έλευση απειλητικού μεγάλου αριθμού ΜΑΤ.
 
Κατερίνα Γαβαλά 
Γ. Γραμματέας Ν.Ε. 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!