Προβληματισμένος ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ, κ. Γεώργιος Κατσοτούρχης με το νομοσχέδιο για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Ιδιαίτερα προβληματισμένος είναι ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ, κ. Γεώργιος Κατσοτούρχης με αφορμή το νομοσχέδιο που ετοιμάζει το Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε ο κ. Κατσοτούρχης, στο Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχουν ήδη ετοιμάσει το νομοσχέδιο που αφορά την επέκταση του προγράμματος για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Ανησυχεί πως η Κάλυμνος που έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας της χώρας, κινδυνεύει να μείνει απέξω!

Ο Πρόεδρος έχει ζητήσει να συγκληθεί Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί το σοβαρό αυτό θέμα.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!