Κρεμαστινός: Να γίνει στην Ψέριμο το hotspot

Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός μίλησε στον ΒΗΜΑ FM και στους δημοσιογράφους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για την Κω και το hotspot στο νησί. 

«Πρέπει να σας πω ότι σήμερα το πρωί άκουσα από το ραδιόφωνο από έναν σταθμό, που μετέδιδε κοινή ομιλία του Δημάρχου της Κω με τον κ. Καμμένο και ο κ. Καμμένος έλεγε τον Αύγουστο στον Δήμαρχο της Κω ότι τα hotspots είναι η αιτία που θα αυξηθεί το μεταναστευτικό ρεύμα, ότι είναι εναντίον των hotspots, ότι hotspots δεν πρέπει να γίνουν. Αντί να το κάνει στην Κω, αν το έκανε π.χ. σε ένα νησί, που κατοικείται κι αυτό με εκατό κατοίκους δίπλα στην Κω δύο μίλια, μια χαρά θα ήταν. Γιατί, θα είχε αντίρρηση κανένας; Αντί να πάει στο τάδε μέρος της Κω, να πάει σε ένα νησί που είναι δύο μίλια πέραν της Κω και μάλιστα προς την πλευρά της Τουρκίας; Δεν είναι από την απέναντι πλευρά, πιο γρήγορα θα πηγαίνουν εκεί. Σε κατοικημένο νησί. Εγώ θα σας πω ένα όνομα, αλλά δεν θα πάρω την απόφαση, η Ψέριμος π.χ. Αλλά δεν μπορεί να το βάζεις στο μεγαλύτερο τουριστικό νησί και να του κόβεις την οικονομική του ισχύ κατά 50%, πώς θα γίνει δηλαδή; Τα επιχειρήματα είναι σωστά, είναι όπως είναι οι χωματερές, που δεν τις θέλει κανένας. Αυτό είναι απάντηση σε αυτό που λένε ότι οι αντιδρώντες είναι Χρυσαυγίτες και ιστορίες διάφορες, γι’ αυτό θέλουν να κάνουν δημοψήφισμα. Είναι βέβαιο, δεν θα πω οι εννιά στους δέκα, μπορεί να και είναι 99%, δηλαδή να είναι το 9,9 στους 10, θα σου πουν "όχι στην Κω", γιατί πλήττεται η οικονομία τους. Είναι το τέταρτο τουριστικό κέντρο της χώρας, είναι η Κως. Δεν είναι το ίδιο πράγμα δηλαδή να καταστρέφεις τις υποδομές και τον τουρισμό, τη λέξη "καταστρέφεις" την είπε και ο κ. Καμμένος, δεν τη λέω εγώ. Δεν πρέπει να εγκατασταθούν εκεί αυτά τα πράγματα».

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!