Ο πλέον ασφαλής τουριστικός προορισμός η Ρόδος. Στην Έκθεση του Ισραήλ η αντιδήμαρχος Τουρισμού

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Δυναμικό παρών δίνει η Ρόδος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Ισραήλ που λαμβάνει χώρα στις 9 και 10 Φεβρουαρίου στο Τελ Αβίβ.

Στην Έκθεση παρίσταται επικεφαλής αντιπροσωπείας επαγγελματικών φορέων  η αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, η οποία συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ κ. YarivLevinκαι κορυφαίους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Έκθεση IMTM, είναι το μεγαλύτερο τουριστικό σαλόνι του Ισραήλ και φιλοξενεί επαγγελματίες από την παγκόσμια και τοπική βιομηχανία που συγκεντρώνονται για να δικτυωθούν και να εκθέσουν τα προϊόντα τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις της αντιδημάρχου Τουρισμού «η Ρόδος είναι ο αγαπημένος προορισμός των Ισραηλινών» με δεδομένο ότι το 2015 επισκέφτηκαν το νησί 102.705 τουρίστες γεγονός που κατατάσσει το Ισραήλ στην  πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης μετά την Αγγλία, Γερμανία, Σουηδία και Ρωσία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν για το 2016 η Ρόδος είναι ο μεγαλύτερος πόλος έλξης αυτή τη στιγμή για τους Ισραηλινούς τουρίστες ως ο πλέον ασφαλής τουριστικός προορισμός σε ολόκληρη την περιοχή γεγονός που αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των επισκεπτών της φέτος. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!