Η παράταξη του κ. Διακομιχάλη έκοψε την πίτα της

Χθες 10/2/2016 στις 7 το απόγευμα στη κατάμεστη αίθουσα του καφέ Ραντεβού η παράταξη του Δ. Διακομιχάλη παρουσία του Μητροπολίτη κ. Παΐσιου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Ο κύριος Διακομιχάλης στο σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα του νησιού έχουν βαλτώσει από τη σημερινή Δημοτική αρχή, παρά την στήριξη που της παρέχει αφού στους 18 μήνες δεν καταψήφισε καμιά απόφαση.
Απευθυνόμενος ο κύριος Διακομιχάλης στο κόσμο που ασφυκτικά είχε γεμίσει την αίθουσα είπε ότι η παράταξη του είναι ταυτισμένη με ότι μεγάλο και δημιουργικό έχει γίνει στο νησί μας τα τελευταία 35 χρόνια.
Επίσης είπε ότι η παράταξη του θα συνεχίσει να ασκεί δημιουργική αντιπολίτευση και τόνισε ότι στο καθημερινό ερώτημα που του θέτουν οι συμπατριώτες μας αν θα είναι ξανά υποψήφιος απαντά ότι η παράταξη του θα είναι παρούσα στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.
Έδωσε έμφαση τονίζοντας ότι η παράταξη του έχει παρελθόν, παρών και μέλλον και ότι θα κερδίσει τις προσεχείς εκλογές καθώς ο λαός δοκίμασε την ανανέωση και τώρα αναπολεί το παρελθόν.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!