Διευρυμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Κάλυμνο με θέμα τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος

Διευρυμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 12/2/2016, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του δημάρχου κου Ιω. Γαλουζή, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημοτικού μεγάρου, με θέμα τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μέλη της τοπικής Ομάδας Στήριξης Προσφύγων, εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες από πλευράς δήμου και της δημοτικής εταιρείας «Κάλυμνος Πολυδραστική ΑΕ».

Σκοπός της συνάντησης ήταν να γίνει καταγραφή των ήδη πεπραγμένων στο θέμα της υποδοχής, φιλοξενίας και στέγασης των προσφύγων και μεταναστών καθώς και ο συντονισμός και προγραμματισμός των απαραίτητων μελλοντικών δράσεων και ενεργειών .

Συγκεκριμένα, εξειδικεύθηκαν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, τόσο στο θέμα της υλικοτεχνικής υποδομής – στέγασης. όσο και σε επίπεδο  πρόβλεψης των απαραίτητων δαπανών αλλά και αναλώσιμων για το τρέχον έτος.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!