Ο Γιάννης Μαστροκούκος για το θέμα των στεγάστρων καταστημάτων της κεντρικής πλατείας

Θέμα: « Σκέπαστρα καταστημάτων κεντρικής πλατείας» 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΚΑΛΥΜΝΟΣ 15-02-2016


ΠΡΟΣ: Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ψαρά Γεώργιο
Κοιν. Δήμαρχο Καλυμνίων κ. Γαλουζή Ιωάννη
M.M.E.


Θέμα: « Σκέπαστρα καταστημάτων κεντρικής πλατείας» 


Κ. Πρόεδρε,
Στις 15-01-2016 ο δήμαρχος κος Γαλουζής Ιωάννης, σε τηλεοπτική εμφάνισή του, με αφορμή τα πρόστιμα και τα πρωτόκολλα κατεδάφισης που κοινοποιήθηκαν σε καταστηματάρχες της κεντρικής πλατείας του νησιού μας, έκανε αναφορά στο θέμα των στεγάστρων, αφήνοντας αίολο τον τρόπο αντιμετώπισης του εν λόγω προβλήματος.
Στις 20-01-2016 ο επικεφαλής της Παράταξης μας κ. Μαστροκούκος Ιωάννης ,σε συνέντευξή του στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ενημέρωσε και ανέλυσε με επάρκεια το θέμα καταθέτοντας συγχρόνως στο δημόσιο διάλογο ολοκληρωμένη πρόταση, για την αντιμετώπιση του αντικειμένου του θέματος.
Στις 21-01-2016 ο Επικεφαλής της Παράταξής μας κος Μαστροκούκος Ιωάννης, ζήτησε να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, στο εν εξελίξει Δημοτικό Συμβούλιο. 
Λάβαμε αρνητική απάντηση από το δήμαρχο κ. Γαλουζή Ιωάννη, με το σκεπτικό ότι ήθελε να αποστείλει πρώτα επιστολή προς την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, ζητώντας σχετικές οδηγίες, και αμέσως μετά θα εισαγάγει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Αντ΄ αυτού στις 12-02-2016 προχωρά σε μονομερή αντιμετώπιση του ζητήματος, ανακοινώνοντας την απόφασή του στους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες.
Επειδή το θέμα ταλανίζει για πολλά χρόνια την οικονομική και κοινωνική ζωή του νησιού μας.
Επειδή οι «επιτήδειοι» εκμεταλλευτήκαν, για τους δικούς τους λόγους, το θέμα εδώ και αρκετά χρόνια με πολλαπλές αρνητικές συνέπειες.
Επειδή δεν πρέπει να αφεθούν περιθώρια πλέον για καμιά πολιτική και όχι μόνο εκμετάλλευση του θέματος, από κανέναν.
Επειδή δεν είναι θέμα παραταξιακό και μονόπλευρης αντιμετώπισης 
Επειδή σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να διχάζεται η κοινωνία και οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες. 
Επειδή πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε μια λύση ομόφωνη, η οποία θα υποστηριχτεί και θα εφαρμοστεί ανεξαρτήτως από ποιος θα είναι δήμαρχος και ποια θα είναι η δημοτική πλειοψηφία.
Παρακαλούμε όπως συγκαλέσετε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης το αντικείμενο του θέματος, Αύριο ημέρα Τρίτη 16-02-2016
Σε αντίθετη περίπτωση παρακαλούμε να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στο προσεχές τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 17-02-2016

Ευχαριστώντας εκ των προτέρων 

Για την Παράταξη 
Ο Επικεφαλής 
Μαστροκούκος Ιωάννης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!