Στο παναγροτικό μέτωπο, ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα κος Γιώργος Πόκκιας

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στο μεγάλο παναγροτικό  συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης & Πρωτογενούς Τομέα και Γραμματέας της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου κ.  Πόκκιας Γεώργιος , συμπαραστεκόμενος στις δίκαιες διεκδικήσεις των αγροτών της χώρας και μεταφέροντας τα ομόφωνα ψηφίσματα συμπαράστασης τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδων και Δωδεκανήσου).

Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου ανακοίνωσαν στους διαδηλωτές τόσο την παρουσία του Αντιδημάρχου όσο και το περιεχόμενο των ψηφισμάτων.

Η παρουσία του Αντιδημάρχου είχε σκοπό να τονίσει την αναγκαιότητα της παροχής κινήτρων για την ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάκαμψη της χώρας  , και όχι την επιβολή μέτρων που θα οδηγήσουν ακριβώς στο αντίθετο αποτέλεσμα.

       

Ο Αντιδήμαρχος
Ανάπτυξης , Πρωτογενούς Τομέα
& Επιχειρηματικότητας – Υποστήριξης Επενδύσεων 
και Απασχόλησης

Πόκκιας Γεώργιος


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!