Δημήτρης Κρεμαστινός: Επίκαιρη ερώτηση για προσγείωση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός έφερε με Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας το σοβαρό συμβάν με τη μη χορήγηση άδειας προσγείωσης στη Ρόδο, στο αεροσκάφος του Πρωθυπουργού της χώρας. Η συζήτηση της Ερώτησης αναμένεται να προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δημ. Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

16.02.2016

Αρ. Πρωτ.: 557/16-02-16

 

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Π. Καμμένο

Θέμα: Προσγείωση στρατιωτικών αεροπλάνων στη Ρόδο

Οι πολίτες διερωτώνται εάν ελληνικά στρατιωτικά αεροπλάνα και ειδικότερα τα C-130 μπορούν να προσγειωθούν στη Ρόδο χωρίς να ζητήσουν άδεια από άλλη χώρα. Όμως, είναι γνωστό και αυτό το γνωρίζουν άριστα τα ραντάρ της γειτονικής χώρας ότι προσγειώνονται C-130 στη Ρόδο. Το ερώτημα που τίθεται, είναι γιατί ζητήθηκε άδεια να προσγειωθεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στη Ρόδο και δεν ακολουθήθηκε η διαδικασία που αφορά τα στρατιωτικάC-130.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1.   Εάν τα αεροπλάνα που μετέφεραν τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.κ. Κάρολο Παπούλια στη Δωδεκάνησο (Ρόδο, Κάρπαθο, Κάσο) υπόκειντο στην ίδια διαδικασία με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.

2.   Γιατί ζητήθηκε άδεια για το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και, εφόσον άλλαξε τελικά πορεία και δεν προσγειώθηκε στη Ρόδο, στην πραγματικότητα δεν έγινε αποδοχή εκ μέρους της Ελλάδας ότι δεν μπορεί να προσγειωθεί στη Ρόδο;

Ο ερωτών βουλευτής

Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!