Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος στη Συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος στη Συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. - Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι οικονομικές πράξεις της ΕΝ.Π.Ε.  για τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2015 - Ενημέρωση στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Κουρουπλή και στο Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος προήδρευσε στη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. που συνήλθε στην Αθήνα στις 11/2/’16 ημέρα Πέμπτη, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Έλεγχος οικονομικών πράξεων
για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2015

Όλα τα μέλη ειδοποιήθηκαν νόμιμα και το παρών έδωσαν: ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ο Αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Γραμματέας κ. Σπύρος Γαλιατσάτος και το μέλος κ. Βασίλης Ψαθάς. Απουσίαζε δικαιολογημένα από τη συνεδρίαση το μέλος κ. Πέτρος Φιλίππου.

Αφού διαπιστώθηκε η απαρτία, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση και το Εποπτικό Συμβούλιο στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του έλεγξε όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΕΝ.Π.Ε. και συνέταξε έκθεση οικονομικής διαχείρισης, όπου διαπίστωσε ότι όλες οι πράξεις είναι νόμιμες, σύμφωνα με τις αποφάσεις των οργάνων της ΕΝ.Π.Ε. και ουδεμία παρατήρηση έχει ως προς τις πράξεις αυτές. Ενέκρινε ομόφωνα τις οικονομικές πράξεις Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2015.

Ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. απέστειλε με έγγραφά του την Έκθεση Οικονομικής Διαχείρισης του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2015 προς ενημέρωση στο Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε. και στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουπλή Παναγιώτη.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!