ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Απέβαλαν Κασιδιάρη και Παππά που επιτέθηκαν στον Καμμένο! Κλήθηκε ο φρούραρχος!

Την πόρτα της εξόδου από τη Βουλή είδαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς φέρονται να χρησιμοποίησαν προκλητικές φραστικές εκφράσεις κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης από τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο για τις τρέχουσες εξελίξεις σε μεταναστευτικό, προσφυγικό και εμπλοκή του ΝΑΤΟ.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, επιτέθηκαν με σκληρές εκφράσεις εναντίον, τόσο του υπουργού Άμυνας όσο και των στρατιωτικών επιτελείων που συμμετείχαν στην συνεδρίαση, χαρακτηρίζοντάς τους μεταξύ άλλων «προδότες» και «φιλιππινέζες», ενώ ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσαν τα επεισόδια.

   Άμεση ήταν η αντίδραση των βουλευτών όλων των κομμάτων που ζήτησαν την αποβολή τους.

  Ωστόσο, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αρνήθηκαν να αποχωρήσουν.

   Η στάση τους αυτή είχε σαν αποτέλεσμα, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μετά και την ομόφωνη απόφαση όλων των κομμάτων, να ενεργοποιήσει το άρθρο 81 του κανονισμού της Βουλής για την αναγκαστική αποβολή τους από τη συνεδρίαση.

   Τελικά, παρουσία και του φρούραρχου της Βουλής, τους παραδόθηκε εγγράφως η απόφαση της Επιτροπής και έτσι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς δήλωσε από το περιστύλιο της βουλής για τα έκτροπα στην σημερινή επιτροπή Άμυνας:
«Καμμένος και Τσίπρας διαπράττουν εθνική προδοσία, βάζουν Τούρκους και ΝΑΤΟ στο ελληνικό Αιγαίο.
Τους καταγγείλαμε σε υψηλούς τόνους και για να μην απαντήσουν στις καταγγελίες μας, προκάλεσαν έκτροπα στην επιτροπή Άμυνας.»

πηγή:http://www.crashonline.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!